Nyheter

Den första november 2016 övertogs BTC i Karlstad AB av nya ägare. Curonova Group AB och Ewertson Dialog & Utveckling AB (EDU AB) har gemensamt förvärvat bolaget och en ny ansvarig person har anställts för att driva BTC vidare. Bittan Lindh presenterar sig här:

Det ska bli oerhört spännande att få ta över ansvaret och driva BTC:s verksamhet framåt tillsammans med Kathrine Engman, Curonova Group AB, samt Peter Ewertson och Thomas Ewertson, EDU AB. 

Övningsföretag är inget nytt begrepp för mig. Jag har i tidigare anställning varit med och drivit Övningsföretag i Uppsala och det känns fantastiskt roligt att få jobba med konceptet igen. Även Kathrine Engman har stor kunskap om Övningsföretag då hon startat upp och drivit Övningsföretag på ett flertal orter i sin anställning inom Lernia.

Jag har lång erfarenhet av att leda verksamheter under resultatansvar och har i över 20 år samarbetat med Arbetsförmedlingen och kommuner runt om i Sverige. Jag har mycket god kännedom om upphandlingar inom offentlig marknad. 

Upphandlingarna har varit både på strategisk och operativ nivå. Detta har inneburit utveckling av pågående och framtida affärer, kundbearbetning genom dialog, omvärldsbevakning och analyser, men även operativt anbudsarbete tillsammans med mitt team.

Som person är jag relationsfokuserad men trivs också med att arbeta i en mål- och resultatorienterad miljö. Jag drivs av att tillsammans med mina medarbetare och kollegor finna nya vägar, vare sig det handlar om kunder, arbetsmetoder eller annat verksamhetsorienterat arbete. Gillar utmaningar och är bra på att entusiasmera min omgivning.

Jag ser väldigt mycket fram emot att fortsätta det arbete som Per på ett mycket förtjänstfullt sätt har byggt upp under åren med BTC. Min ambition är att besöka alla er som idag driver Övningsföretag i Sverige innan jultomten kommer.

Ser fram emot fortsatt gott samarbete. /Bittan

BTC tipsar: